Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Descoperă Delta Dunării cu caiacul de Paște – 7-9 aprilie 2018

7 aprilie 2018 - 10 aprilie 2018

Descopera Delta Dunarii cu caiacul de Paste - 7-9.04.2018

Vino alături de noi să descoperi Delta Dunării de sărbătorile pascale. Am pregătit un program de aventură și explorare a Deltei Dunării cu caiacul, cu mașini 4×4 dar și la picior în scurte drumeții. Activitățile sunt diversificate și vom ajunge în zone greu accesibile folosindu-ne de caiace, un mijloc de transport eco și ușor de manevrat chiar și pentru începători. Aprilie este perioada propice în care Delta Dunării își regenerează vegetația (stuf, nuferi, sălcii etc) și păsările călătoare (lebede, pelicani) poposesc în număr mare pe lacuri și canale. Veți putea imortaliza peisajul deltei cu aparate foto sau telefoane mobile. În general semnalul la telefon este foarte bun, așa că veți avea acces la internet non-stop. Bineînțeles că scopul acestui program este să te deconectezi de cotidian, oraș și, de ce nu, internet pentru a te bucura din plin de natură. Vă prezentăm programul pe zile:

Ziua 1 Sâmbătă 7 aprilie

Plecare din Constanța la ora 9.00 și conducem spre Tulcea unde ne vom întâlni cu restul grupului (în cazul în care avem aventurieri din alte zone ale țării) și ne urcăm cu toți în mașinile 4×4. De acolo plecăm spre bac și traversăm brațul Sf Gheorghe. Din acest punct începe aventura noastră pe drumuri rar circulate spre Maliuc – Gorgova.
Ajungem la cazare unde descărcăm bagajele și ne instalăm într-o pensiune frumoasă pe malul Dunării. Până la lăsarea serii începem să vizităm împrejurimile pe uscat și pe apă. Seara pregătim grătarul, socializam și ne relaxăm. Mergem sa luăm lumină de la biserica din sat.

Ziua 2 Duminică 8 aprilie

Ne trezim și ne bucurăm de răsărit. Pregătim micul dejun (ciocnim ouă conform tradiției de Paște și mâncam pască) și în timp ce mâncăm discutăm despre programul zilei. Pregătim prânzul la pachet, punem caiacele pe apă și începem să explorăm canalele și lacurile Deltei Dunării. Aproape de apus ne întoarcem la pensiune unde ne va aștepta un ceaun mare cu borș de pește proaspăt prins făcut după o rețetă lipovenească. Vom completa masa cu un grătar.

Ziua 3 Luni 9 aprilie

O zi de relaxare în care vizităm la picior o parte frumoasă a Deltei și opțional facem o plimbare cu barca sau cu caiacele pe brațul Sulina. După-amiază încărcăm bagajele în mașinile 4×4 și ne întoarcem în Tulcea de unde o luăm spre casă cu bateriile încărcate, mintea relaxată și cu multe amintiri și experiențe frumoase.

Perioadă 7-9 aprilie
– Locuri disponibile 12 persoane
– Preț 780 lei (Înscrieri la telefon 0766469431)
– Pot participa și copii peste 10 ani însoțiți de părinte

Ce este inclus în preț?
3 zile în delta dunării
2 nopți de cazare la pensiune situată fix pe malul Dunării. Camerele sunt de 2-3 persoane.
Transport cu mașinii 4×4 din Tulcea sau din Constanța (pentru cei care pleacă la drum din Constanța)
Șoferi experimentați de offroad
Caiace sit on top (ideale și pentru începători), padele, veste ergonomice cu flotabilitate mare
Transportul caiacelor și al întregului echipament
Ghid de sporturi nautice
Poze și filme cu apărat foto waterproof-GoPro

Nu este inclus în preț:
Permis pentru accesul în Rezervația Deltei Dunării (15 lei)
Taxe treceri bac
Băuturile, mâncarea în regim de autogospodărire ( avem bucătărie proprie la pensiune)
Închiriere Costum neopren și încălțări 50 lei/persoană pentru tot programul

*In funcție de starea vremii pot surveni unele schimbări în programul inițial.

#Descoperadeltadincaiac
#Caiacdeltadunarii
#birdwhaching
#safari4x4

www.dreamexplorer.ro

Detalii

Începere:
7 aprilie 2018
Se termină:
10 aprilie 2018
Eveniment Category: