Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

O zi cu caiacele în Bulgaria – 13 iunie 2020

13 iunie 2020

O zi cu caiacele în Bulgaria – 9 iunie 2018

Sâmbătă 13 iunie explorăm cu caiacul cele mai exotice golfuri și peșteri ascunse în stâncă aflate pe țărmul Mării Negre în zona Tyulenovo-Cap Kaliakra din Bulgaria.

Se pleacă dimineața la 9.00 din Constanța în grup compact cu mașinile Dream Explorer spre Bulgaria. După ce trecem de Vama Veche, la o oră distanță este destinația noastră într-o zonă de plajă sălbatică unde marea capătă o culoare azurie perfectă pentru poze. După un scurt instructaj ne echipăm cu veste de salvare, ne aprovizionăm cu apă și o gustare (sandviș, batoane energizante) și ne așezăm confortabil în caiace pe mare.
Vom parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde vom vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaji sălbatice. În unele zone ne vom opri pentru bălăceală și snorkeling. Organizatorii vor pune la dispoziție vizor și tub pentru a explora și peisajul subacvatic unde apa este foarte clară. După câteva ore de caiac și snorkeling vă propunem să ne oprim la o pescărie din zonă unde găsim cele mai proaspete scoici și pește direct din Marea Neagră. Ultima activitate din program este vizita la Cap Kaliakra după care o luăm spre Constanța unde probabil vom ajunge aproape de lăsarea serii.

Durată: excursie de o zi
Locația: Bulgaria
Locuri disponibile: 6-12 persoane
Preț: 200 lei/persoană
Prețul include loc în caiac sit on top dublu sau simplu, vestă de salvare, padelă, vizor și tub pentru snorkeling, transport din Constanța/Mamaia, ghid de sporturi nautice.
Prețul nu include taxe de vizitare, cheltuieli cu băutură și mâncare sau alte cheltuieli suplimentare.

Înscrieri la telefon 0766469431.
www.dreamexplorer.ro

Detalii

Data:
13 iunie 2020
Eveniment Category: